semua Kategori
kes

Pagar Bangunan Perindustrian

Masa: 2022-12-21 Hits: 62

Kapasiti pengeluaran tahunan peredam PV yang dihasilkan oleh Xinhuan kini melebihi 1.2 juta unit, pada asasnya dieksport ke Amerika Syarikat. Pelanggan utama ialah 10 Nextracker, Arrayd, CITIC Bo dan syarikat terkenal lain di dunia. Kami menghasilkan lebih daripada 20 jenis peredam, dan boleh mereka bentuk dan menyesuaikan mengikut keperluan pelanggan.

Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. terletak di taman perindustrian Pinglu County, Yuncheng City, dengan jumlah aset 350 juta yuan, meliputi kawasan seluas 116,000 meter persegi, dengan jumlah pekerja 468.

Ia terlibat terutamanya dalam pembuatan bahagian penyerap hentak auto dan bahagian loji kuasa fotovoltaik solar, dengan nilai keluaran tahunan sebanyak 230 juta yuan.

Ia adalah perusahaan kecil dan sederhana "empat baharu" wilayah, perusahaan "khas, tepat, istimewa, baharu" wilayah.

Ia adalah perusahaan berteknologi tinggi peringkat kebangsaan dan perusahaan perintis Kementerian Perindustrian dan Teknologi Maklumat untuk penyepaduan kedua-duanya.

Ia juga merupakan perusahaan pertama di Wilayah Shanxi yang terlibat dalam pembuatan komponen loji kuasa fotovoltaik solar.

Pada 2021, syarikat itu telah menyiapkan 184MWp pemasangan fotovoltaik dan 1.61 juta peredam. Selain membekalkan ke pasaran domestik, produk kami dieksport ke Amerika Syarikat, Australia, Brazil, Afrika Selatan dan negara-negara lain.

1
2
3
4

Kategori panas